Kako blokirati nekoga na Instagramu na iPhone in Android

Teh

Instagram je odlična aplikacija za deljenje fotografij, katere uporabniki so zdaj v milijardah po vsem svetu. Tako kot v vsaki aplikaciji je tudi v Instagramu nekaj nevšečnosti in težav. Kot da bi bili ljudje neželeni ali kreteni, ki obsesivno delijo svoje nekoristne fotografije ali vas nadlegujejo. Ne glede na razlog, lahko nekoga blokirate na Instagramu in to je precej enostavno. Na Instagramu lahko nekoga blokirate, ne da bi ga obvestili. Govoril bom o načinu blokiranja ljudi na Instagramu v iPhone in Android. Tukaj je opisano, kako to storiti

Blokirajte nekoga na Instagramu v iPhoneu

Zaženite Instagram na svojem iPhone.





Sedaj tapnite ikono profila vklopljeno iz vmesnika.

block someone on instagram 1

block someone on instagram 2



Zdaj se dotaknite Sledilci ali Sledim, ker lahko blokirate kogar koli od svojih sledilcev in tistih, ki jih spremljate.

block someone on instagram 3

S seznama uporabnikov na Instagramu tapnite poljubno ime, ki ga želite blokirati.



block someone on instagram 4

Zdaj tapnite zavihek »Več« na desni strani zaslona, ​​mesto s 3 pikami.

Na voljo boste tri možnosti za igranje. Prvo je Blokiraj uporabnika, drugo je Prijavi neprimerno in tretje je Kopiraj URL profila.



block someone on instagram 5

Tapnite možnost Blokiraj uporabnika in potrdite, ko se pri pojavnem oknu vpraša za potrditev.



Dobili boste potrditveno sporočilo, da je bil uporabnik blokiran na Instagramu.

To je to. Tako je nekdo blokiral na Instagramu na iPhoneu. Zdaj pa si poglejmo, kako to storiti v Androidu.

Blokirajte nekoga na Instagramu v Androidu

Zaženite Instagram aplikacijo v telefonu Android.

Odprite kateri koli profil na Instagramu, ki ga želite blokirati. To lahko storite tako, da iščete njihovo ime ali tapnete sledilce ali zavihek.

Dotaknite se zavihka s tremi pikami ali s puščico.

Dobili boste možnost, da uporabnika blokirate. Samo tapnite, potrdite in končali ste.

Tako je blokiral nekoga na Instagramu v Androidu in iPhoneu.

Pomembno je upoštevati, da bo blokirana oseba po blokadi nekoga na Instagramu še vedno lahko všeč vašim komentarjem in komentarjem. Objave, posodobitev od vas ne bo mogel nikjer videti. Vsa prejšnja aktivnost, njegovi komentarji na vaše objave bodo ostali tam, dokler jih ne odstranite ročno. Prav tako blokirana oseba ne bo obveščena, ko neko osebo blokira v programu Instgram. Uživajte!

Vir fotografij: iGeeksBlog