Kako se umakniti z branjem WhatsApp sporočil, ne da bi onemogočili 'Zadnje videno' in 'Preberi potrdila' in še vedno ne kažejo svojih

unseen whatsapp

Nekateri med nami na WhatsApp-u odkrijejo, da imajo funkcije branja prejemkov in zadnjega videa slab okus. Ne maramo jih, ker nekako odvzamejo vašo zasebnost in se počutijo vedno nujne. Nujnost odgovora, nujnost komentiranja.

To pomeni, da onemogočimo te funkcije; in ne moremo dobiti nobenega potrdila, da je naš stik prejel sporočilo, si oglejte posodobitve statuta WhatsApp ali si oglejte, kdaj so nazadnje prišli v splet.





Verjetno pa bi moral govoriti sam, kajne? Če vam ni v redu, če teh stikov ne dobite v svojih kontaktnih dejavnostih WhatsApp, hkrati pa vam ne bodo všeč, ko ste na koncu prejema. Ker deluje kot barter trgovina, ga želite potrditi, samo če dovolite, da tudi drugi to potrdijo.

Včasih ste lahko uporabljali GB WhatsApp, razvejano različico aplikacije, vendar je bila prepovedana. Poleg začasne prepovedi samih uporabnikov, tako da to ni več možnost. Ker je šlo za nezakonitost ab initio.

Nenavidena aplikacija na pomoč

Če pošljete GB WhatsApp nekdanjim uporabnikom in uporabnikom, ki ne marajo barter trgovinskega sistema na WhatsApp, kaj pa, če bi vam rekel, da obstaja drug način? Način, kako svojim stikom ne sporočite, da so bili »Zadnji viden« ali »Prebrani potrdilo«, lahko pa veste tudi njihove!



Aplikacija Unseen to stori prav tako, ne da bi kršila avtorske pravice WhatsApp, kar pomeni, da obstajajo minimalne možnosti, da se prepove, kot je GB WhatsApp. In uganite, kaj vam daje enako funkcijo, ne samo na WhatsApp-u, ampak tudi na Telegramu, Facebook Messengerju in Viberu. unseen whatsapp

Preprosto naložite nevidno aplikacijo iz Trgovina z igračami , v napravo Android. Po namestitvi izberite aplikacije za pomenke, na katere želite, da Unseen vpliva, in kadar prejmete novo sporočilo, recimo WhatsApp, bo aplikacija prestregla sporočilo. Omogoča vam branje sporočila brez aktiviranja funkcij za potrditev na WhatsApp, na primer »Zadnje videno« in »Preberi potrdila.«

To vam daje svobodo, da odgovorite, ko lahko, tako da odstranite nujnost, hkrati pa še vedno vidite 'Zadnje videno' in 'Preberi potrdilo' v svojih stikih. Tudi od vas bodo dobili isto, vendar le takrat, ko boste želeli; čas, ko dejansko uporabljate aplikacijo za odgovor na njihova sporočila. Ne, ko ste ga uporabili za branje sporočila; bolj kot odložena 'potrditev' za vaše stike.